Originele Rode (Cosmic Red) PS5 Controller ligt nu in de winkels

nieuwe ps5 controller kleuren

Na de aankondiging van de zwarte PS5 controller is nu ook de rode PS5 controller in winkels te koop. Deze red PS5 controller is uitgevoerd in een rood/zwarte editie en is geen “custom controller” van de PS5 generatie. Maar een toevoeging aan de originele controllers reeks, welke PlayStation zelf maakt. Dus de afmetingen en het gevoel van de controller zijn hetzelfde als de originele controller. Wil je meer weten over de controllers van PS5? Dan kan je dit artikel raadplegen. De nieuwe naam voor deze controller is de PS5 Cosmic Red Controller.

PS5 controller rood kopen?
Scoor nu je rode PS5 controller voor de laagste prijs

Webwinkel

Profiteer nu

Coolblue
Mediamarkt
Bol.com
BCC
Nedgame

De prijs van rode PS5 controller

Met een introductieprijs van waarschijnlijk €74,99 bij de grote webwinkels is de controller net zo duur als de originele controller. op dit moment is deze variant nog niet verkrijgbaar in bundel deals. Wil jij de laagste controller prijs weten en bij welke webwinkel je de controller het beste kan aanschaffen? Gebruik dan het volgende overzicht om je rode Playstation 5 controller te bedachten.

Cosmic Red PlayStation 5 controller

De officiële naam van de nieuwe PlayStation controller kleuren zijn Midnight Black en de Cosmic Red PS5 controller. Cosmic Red staat natuurlijk voor kosmisch rood. Welke natuurlijk kleuren zijn die we kennen uit het universum. Wil je zelf zo mooie controller bestellen gebruik dan onze links om als eerste deze unieke Cosmic Red PlayStation 5 controller te bestellen. 

Kenmerken van de nieuwe red PS5 controller

Met een mat rode kleur, glimmende buttons en zijn 2 mat zwarte tumbsticks is deze controller een lust voor het oog en het zal je wel meteen het gevoel geven dat je er beter door gamed. Dat is natuurlijk maar een grapje! Maar zonder gekheid met de zwarte accenten en zwarte L1 / L2 en R1 / R2 buttons geeft de Sony met de rode controller eindelijk gehoor aan de wens van vele gamers. Want zeg nou zelf, wat vind jij van de witte PS5? Deze valt niet bepaald bij iedereen in de smaak… Dus kies nu voor je PS5 Cosmic Red controller. 

Rode PlayStation 5 Controller voorraad

De verwachting is net zoals bij de huidige voorraad problemen dat de rode PS5 controller lastig leverbaar zal zijn na de eerste batch. Sony doet er alles aan om de voorraad problemen rondom de PS5 snel op te lossen. Dus wil je de red PS5 controller als eerste bemachtigen houd dan onze website in de gaten voor de updates. Onze informatie wordt dagelijks gecontroleerd bij de verschillende webwinkels. Zo weet je direct waar jij je favoriete controller het meest voordelig kopen kan.