PS5 Black

Is de PS5 black al beschikbaar?

De ps5 black, gaat die komen? Is die er al? Het antwoord is, nee. Nog niet! De meeste PS fans zijn wel tevreden over het nieuwe design van de Sony Game Console, maar vragen zich af of er nog meer kleuren op de markt komen. Vooral het witte ontwerp is niet wat iedereen aanspreekt en er is zoveel meer mogelijk. Waarom kijkt Sony niet naar bedrijven zoals Apple met de kleur designs van de iPhone’s of macbooks dus wat meer experimenteren met verschillende kleuren.

Focus op wit zwarte modellen, later komen we terug op andere kleuren. En sluit niet uit dat er gekleurde varianten van de PS5 console kunnen worden verwacht aldus Eric Lempel, hoofd worldwide marketing bij Sony

Plaat of skins mogelijkheden? TIP

Voor iedereen zijn console toch wil veranderen, kun je zo genoemde PS5 skins of platen kopen. Vaak kan dat al voor een lage prijs van €35,00.

Het bedrijf platestation5 werd door sony op zijn vingers getikt, The Plate Station verkoopt op maat gemaakte hoesjes waaronder een Matte Black-iteratie. Plate Station moest zijn naam veranderen en PS5-beelden verwijderen waarschijnlijk i.v.m. copyrights.

Deze PS5 Black plates zijn gelukkig nog wel te krijgen op Bol.com

De op maat gemaakte PS5-covers zijn zo vormgegeven dat ze gemakkelijk te plaatsen zijn. 

Voorlopig nog geen keuze

Hier wordt o.a. duidelijk dat ze nog genoeg hebben aan de klus zoveel mogelijk witte PS5’s op de markt te krijgen en dat PS5 black nog ver weg is. Maar er wordt niet uitgesloten dat er nog nieuwe ontwerpen komen. Uiteraard is PS5 black de meest populaire en gangbare, we verwachten dan ook dat deze vrij snel wordt geproduceerd. Zeker omdat het grootste deel van de PlayStation fans trouw is aan de zwarte editie.

We houden jullie op de hoogte over de ontwikkelingen m.b.t. de Playstation 5 zwarte editie. Kan je toch niet langer wachten tot deze geleverd wordt kan je altijd een witte PS5 kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *