Zwarte PS5 controller (Midnight Black) vanaf nu verkrijgbaar bij de winkels!

De zwarte PS5 Controller

PS5 controller zwart waar te koop?

Inmiddels zijn we allemaal bekend met de witte PlayStation 5 controller. Maar Sony heeft nu ook een officiële zwarte PS5 controller aangekondigd. Met de actuele voorraad problemen is het handig als je snel bij deze uitgifte bent van deze nieuwe reeks controllers. De exacte datum is bekend 18-06-2021 en je kan de controller nu pre-orderen bij de verschillende winkels dus wees op tijd voor je PS5 Midnight Black Controller. 

PS5 controller zwart kopen?
Koop je controller voor de laagste prijs

Webwinkel

Profiteer nu

Mediamarkt
Coolblue
BCC
Bol.com
Nedgame

De prijs van de zwarte PlayStation 5 controller

In het bovenstaande actuele schema zie je waar je het goedkoopste je de zwarte PS5 controller kan kopen. Ook kan je de voorraad zien van de PlayStation 5 zwarte controller. Wil je liever een andere kleur of wil je meer informatie over de standaard controller? Deze informatie kan je hier vinden.

Wat is er anders aan de zwarte PS5 controller?

De zwarte PS5 controller heeft licht grijze accenten in de knoppen maar voor de rest is de controller helemaal mat zwart. De zwarte controllers zijn vanaf volgende maand beschikbaar en is de allereerste eigen custom controller. Naast de zwarte PlayStation 5 controller zal er ook een rode Playstation 5 controller op de markt komen. Deze heeft de bekende PlayStation logo kleuren verwerkt in de home button van de controller.

Midnight Black PS5 Controller is de nieuwe naam

De nieuwe controller van PS5 heet de Midnight Black Playstation 5 controller. Welke natuurlijk lijkt op de nieuwe Cosmic Red controller die op het zelfde moment is gereleased door Sony. Ook naast de kleur zijn er geen nieuwe speciale aanpassingen te melden van deze controller. Vind je deze controller vet? Bestel hem dan direct bij Bol.com en je hebt de nieuwe Midnight Black PS5 controller 18-06-2021 binnen. 

Goedkope zwarte Playstion 5 controller

Ben je al in bezit van een witte PlayStation 5 controller? Dan kan je altijd nog gaan voor een Ps5 controller replacement shell. Welke makkelijk te bestellen is op Amazon.nl. Met een prijs van 15 euro is deze dan ook een stuk goedkoper dan een originele PS5 zwarte controller. In verschillende youtube fimpjes zoals hieronder kan je zien hoe makkelijk deze te vervangen is.

PS5 zwarte controller aanbieding

Voorlopig verwachten wij geen aanbiedingen voor de zwarte controller en kan je misschien met een Black Friday Deal een zwarte PS5 controller scoren. Voor nu zal de richtprijs van de nieuwe controllers naar ongeveer €68,- gaan en is vanaf juni beschikbaar in de bekende winkels.